Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Savjeti

 • Zašto je čišćenje na paru bitno za Vaše zdravlje?

  Zašto je čišćenje na paru bitno za Vaše zdravlje?

  Općenito više ne morate na čišćenje gubiti novac ali i riskirat svoje zdravlje i sigurnost na skupe i često otrovne hemikalije za čišćenje. Uz hemikalije su povezani i bolesti poput astme i alergijske reakcije, itd.

  Pročitaj više 
 • Možete li zaista temeljno čistiti i bez kupovnih hemikalija?

  Možete li zaista temeljno čistiti i bez kupovnih hemikalija?

  Uskoro stiže novo godišnje doba, a prije dolaska nove sezone nekako je uvijek lijepo detaljno očistiti dom.

  Pročitaj više 
 • Riješite se vlage i buđi u domu

  Riješite se vlage i buđi u domu

  Pojava buđi nije ništa neobično. Obično je problem sa mikroklimom prostorija, u slučajevima poplava, a ne (ne)čistoćom zidova. Buđi i vlage se možete riješiti u nekoliko koraka na prirodan način.

  Pročitaj više 
 • Kako preživjeti ljeto bez klime?

  Kako preživjeti ljeto bez klime?

  Ljeto tek što je počelo, a mi smo već bili izloženi brojnim toplotnim talasima. Vrućina nije neki problem ukoliko ostanete unutar doma i uključite svoj klima uređaj – ali šta raditi kada nemate klima uređaj?! Mi imamo 8 sjajnih savjeta za preživljavanje slijedećeg toplotnog talasa bez klima uređaja…

  Pročitaj više 
 • Vrijeme je za jesenje čišćenje!

  Vrijeme je za jesenje čišćenje!

  I ne bilo kakvo jesenje čišćenje! Bilo kada u godini možete prati pod, usisavati i brisati prašinu, stoga se usredotočite na neke posebne zadatke koji će vašu jeseni učiniti mnogo ugodnijom. Koji bi to zadaci mogli biti? Saznajmo!

  Pročitaj više 
 • Riješite se nereda oko sebe

  Riješite se nereda oko sebe

  Da li i vi imate problem sa gomilanjem stvari u vašem domu? Idealno bi bilo kada bi se barem jedanput na godinu riješili tog viška stvari, bilo bacanjem u otpad, bilo pronalaženjem drugog, pogodnijeg mjesta za pohranjivanje i skladištenje ili pronalaženjem njegove druge namjene…
  Pročitaj više 
 • Činjenice o higijeni

  Činjenice o higijeni

  Naučnici tvrde da je TV daljinski upravljač najgori nositelj bakterija u bolničkim sobama, gori čak i od WC dasaka. Daljinski upravljači šire Staphylococcus – bakteriju otpornu na antibiotike, zbog koje se u prosjeku desi 90.000 smrtnih slučajeva godišnje – i to od infekcije stečene u bolnicama.

  Pročitaj više