Rovus Nano linija

Štiti svaki dio doma

Nano Line Product

Osjetite efikasnost dubinskog čišćenja na Nano nivou

 

Inovativna linija Rovus Nano sljedeći je korak u evoluciji čišćenja. Učinkoviti, ekološki prihvatljivi proizvodi uz koje ćete uštediti novac, stvorit će bolji, čistiji i sigurniji dom za vas i vašu porodicu.

 
 
  • Uništavaju do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki prihvatljivi

  • Ekonomični

 
 

Nano čestice su posvuda - u zraku koji udišemo, krevetu u kojem spavamo i na podu na kojem se igraju naša djeca.

Filter za sigurnije okruženje

 

Nano čestice se hvataju dok prolaze kroz pokretni zračni prostor i približavaju se vlaknu filtra, druge se hvataju difuzijom - čestice se uvlače jedna u drugu i ostaju zaglavljene u vlaknu HEPA filtra.

 
 

HEPA filtracija zarobljava i najsitnije čestice poput prašine, mikroba i alergena do PM 2,5 i može očistiti zrak s 99,95% učinkovitosti.

 
 

Posebni, antibakterijski tretman pokriva sprečava rast bakterija na filteru. Na ovaj način osiguravamo da iz filtra ne dolazi loš miris.

 
 

HEPA u poređenju sa običnim filterom

 

Uobičajeni filtri mogu uhvatiti čestice do 0,12 mikrometa, dok HEPA filtar može uhvatiti one koji su i manje - do 0,01 mikrometara.

Zdravstvane prednosti filtracije zraka

Bakterije, perut kućnih ljubimaca, pelud i druge nečistoće u zraku vodeći su uzročnici alergija i napada astme. HEPA H13 filtracija osigurava uklanjanje iritantnih čestica iz zraka koji udišete, čineći ga zdravijim i sprječava pojavu zdravstvenih tegoba.

 
 
Uklanja 99,95 % nečistoća iz zraka

Filtar je klasificiran kao HEPA H13 samo ako zadovoljava određene standarde. Treba imati sposobnost uklanjanja gotovo svih nečistoća u zraku. Stvorite okoliš bez alergija, klica, bakterija i mirisa pomoću naše nove tehnologije nano-filtracije.

 
 

Da li ste spremni da iskusite prednosti Rovus HEPA filtracije?