Rovus Nano linija

Štiti svaki dio doma

Nano Line Product

Osjetite efikasnost dubinskog čišćenja na Nano nivou

 

Inovativna linija Rovus Nano sljedeći je korak u evoluciji čišćenja. Učinkoviti, ekološki prihvatljivi proizvodi uz koje ćete uštediti novac, stvorit će bolji, čistiji i sigurniji dom za vas i vašu porodicu.

 
 
  • Uništava 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki privatljiva

  • Ekonomična

 
 

Nano čestice su posvuda - u zraku koji udišemo, krevetu u kojem spavamo i na podu na kojem se igraju naša djeca.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode

 

Rovus Nano tehnologija stvara dosljednu, snažnu parnu maglu. Visoka temperatura i pritisak rezultiraju intenzivnim sudarom molekula vode, izbacivanjem suhe pare s nano česticama i negativnim ionima.

 
 

Negativni ioni su uglavnom zastupljeni oko vode koja se kreće, a poznati su i kao vitamin u zraku. Izvlače vodik iz vanjskih proteina virusa i na taj ih način lako uklanjaju bez ikakvih hemikalija.

 
 

Rovus Nano tehnologija isporučuje samo najbolji kvalitet negativnih iona koji na 100% siguran, zdrav i ekološki način učinkovito uklanjaju neaktivne klice i alergije iz vašeg doma.

 
 

Nano para - novi koncept efikasnosti snage čišćenja

 
Čestice pare Rovus Nano lako prodiru u najdublju mikro razinu materijala. Tamo temeljito uklanjaju bakterije čak i tamo gdje redovite čestice pare ne mogu doći.
 
 
Nano para
Obična para

Štiti vaš dom

 
Sigurna je tako da je možete koristiti na svim površinama

Čestice pare Rovus Nano lako prodiru u najdublju mikro razinu materijala. Tamo temeljito uklanjaju bakterije čak i tamo gdje redovite čestice pare ne mogu doći.

 
 
Očistite vaš dom

Učinkovito uklanja mirise i uklanja 99,9% bakterija poput Escherichije coli i salmonele aertrycke, čineći vaš dom čišćim i sigurnijim za život.

 
 

Spremn za upotrebu za samo par sekundi

 

Rovus Nano para izlazi u roku od nekoliko sekundi, štedeći vaše vrijeme, čineći čitav postupak čišćenja lakšim i učinkovitijim.

 
 

Da li ste spremni da osjetite efikasnost Rovus Nano tehnologije?