Rovus 360 line

Rovus
360 linija

Clean anything

Očistite
bilo šta.

Bilo gdje.

Vacuum anything

Usisajte
bilo šta.

Bilo gdje.

Pump anything

Napušite
bilo šta.

Bilo gdje.

OČISTITE, NAPUŠITE ILI USISAJTE BILO ŠTA I BILO GDJE.

Rovus 360 linija pametno je dizajniran niz sistema koji dijele istu baznu jedinicu Rovus visokotlačnog čistača.

  • BEŽIČNI

  • PRENOSIVI

  • SNAŽNI

KORISTITE IH BILO GDJE. BILO KAD. DODAJTE NASTAVAK KOJI VAM JE POTREBAN

Glavna jedinica i baterija od 2000 mAh povezat će se na set sistema za čišćenje, pumpanje i usisavanje.

Zajedno pružaju set bežičnih i prenosivih alata koji će vam pomoći da očistite, napumpate, usisate, ma gdje se nalazili; u domu ili u pokretu.

Anywhere

Snaga čišćenja vodom pod visokim pritiskom, gdje god vam treba

Unaprijedite čišćenje ovim bežičnim uređajem za pranje pod pritiskom sa 6m dugim crijevom kojim možete izvlačiti vodu iz boce, kante, rijeke ili bilo kojeg drugog izvora, kod kuće ili vani, gdje god vam zatreba... Snažni motor isporučuje 20 bara vodeni pritisak kojim možete direktno ukloniti nečistoću i prljavštinu, a set uključuje i spremnik za sapun za teže poslove koji trebaju temeljitije čišćenje.

259,90 KM

Svestrana snaga usisavanja u vašim rukama

Ručni usisavač je kompaktan, ali moćan, nudi do 30 minuta upotrebe jednim punjenjem s 5 kPa čiste snage usisavanja, dovoljno za brzo uklanjanje nečistoće ili svakodnevnih nereda u vašem domu. Bežični dizajn znači da ga možete koristiti bilo gdje - kod kuće, u automobilu, garaži ili uredu, čak i dok kampujete.

49,90 KM

Napušite, ispušite i provjerite pritisak s lakoćom

Zračni kompresor radi s glavnom jedinicom bežičnog Rovus 360 visokotlačnog čistača i može se koristiti kad god i gdje god trebate da biste sigurno napuhali ili ispuhali nešto ili napravili tačno očitavanje pritiska, bez potrebe za mrežnim napajanjem.

39,90 KM

Zadovoljni korisnici

  • Volim što ga mogu staviti u ruksak kada idem biciklom po brdima, na taj način mogu očistiti bicikl nakon pada, pored rijeke ili potoka. Na ovaj način, moj automobil ostaje čist.

  • Imate dugo putovanje sa svojom djecom? Oni će jesti, znate da hoće. A ostaci hrane i mrvica bit će posvuda. E, sad, ne moram se zbog toga brinuti, jer je Rovus bežični 360 ručni usisival uvijek u mom automobilu i mogu ga napuniti kad je baterija prazna.

  • Kampovao sam čitav život i sada napokon mogu napumpati dušek na kojem spavam za vrijeme odmora, usisati šator i riješiti se lišća, a mogu ga očistiti i prije nego što krenem kući. A za to mi treba samo boca vode. Nije potrebano mrežno napajanje. Baterija sjajno radi svoj posao.